sâmbătă, 7 noiembrie 2009

De luni 9 Noiembrie 2009, la RADIO PROMPT BEIUS 96,4 FM-Concursul "DAR DE NUNTA"Radio Prompt Beius in parteneriat cu www.nunti-beius.ro reprezentat de Kapeller Dan, prestator servicii de sonorizare si decoratiuni pentru evenimente festive , organizeaza in perioada 9 noiembrie -24 decembrie 2009 concursul “Dar de nunta” , concurs ce se adreseaza tinerelor perechi din zona care si-au programat nunta pentru anul 2010. Marele premiu consta in decoratiuni pentru nunta in valoare de 2500 lei. Vor exista de asemenea si alte premii surpriza.
Asadar daca sunteti viitori miri, rude sau cunostinte ale acestora si vreti sa le faceti un dar de nunta, nu ezitati sa va inscrieti in concurs. Inscrierile se vor face la Radio Prompt Beius zilnic intre orele 16.00-18.00, raspunzand corect la o intrebare sau online pe www.nunti-beius.ro
CARE ESTE PARTENERUL RADIO PROMPT BEIUS LA ACEST CONCURS?
Mai multe detalii privind acest concurs gasiti pe site-ul www.nunti-beius.ro sau la tel 0727 340643 id-yahoo&mail:alinakapeller@yahoo.com.
Urmariti cu atentie Radio Prompt Beius deoarece pe parcursul concursului vom reveni cu detalii referitoare la momentul desemnarii perechii castigatoare .

Trimiteți un comentariu